Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen del dia del seminari

(GIEC) En la solemnitat de Sant Josep o, allà on no és festa laborable, el diumenge més proper, l’Església celebra el Dia del Seminari, un dia per a demanar, donar gràcies i mostrar la nostra proximitat amb els seminaristes, els seus formadors i les vocacions sacerdotals.

Els bisbes parlen del Dia del Seminari

(GIEC) En la solemnitat de Sant Josep o, allà on no és festa laborable, el diumenge més proper, l’Església celebra el Dia del Seminari. La jornada d’enguany, amb el lema “Pare i germà, com sant Josep”, vol  ressaltar especialment la figura de sant Josep, com a model per als preveres, en el marc de l’Any de sant Josep convocat pel papa Francesc per a celebrar el 150 aniversari de la seva proclamació com a patró de l’Església universal.

El Dia del seminari se celebrarà el 8 de desembre

(Conferència Episcopal Tarraconense) Davant la pandèmia del coronavirus, la Comissió Episcopal per al Clergat i Seminaris de la Conferència Episcopal Espanyola ha decidit ajornar, de nou, la celebració del Dia del Seminari. Finalment se celebrarà el dimarts dia 8 de desembre de 2020, solemnitat de la Immaculada Concepció de la benaurada Verge Maria.

"Una vocació de servei per a tota una vida”

(GIEC) Cada any, el diumenge més proper a Sant Josep, les diòcesis catalanes celebren el Dia del Seminari, que aquest any té com a lema “Apòstols per als joves”, en sintonia amb la preparació del Sínode dels Bisbes del proper mes d’octubre sobre “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”.

Els números dels seminaris catalans

(CR) Coincidint amb el Dia del Seminari que se celebra aquest diumenge, els bisbats catalans fan públiques les dades anuals dels seminaris.

Dia del Seminari, seminaristes cridats a oferir misericòrdia

(CR) Com cada any al voltant del dia de Sant Josep se celebra el dia del Seminari. Aquest any s'ha convocat amb el lema "Enviats a reconciliar”, fent referència a l'Any de la Misericòrdia convocat pel papa Francesc. La celebració d'aquest cap de setmana és el motiu per promoure diverses activitats per donar a conèixer els centres de formació dels futurs capellans diocesans.

panoràmica

Veure la fe