Vés al contingut

notícies relacionades

"Sense perspectiva de gènere, la comprensió de la pobresa és insuficient"

(Universitat Abat Oliba CEU) Per entendre la pobresa i actuar eficaçment sobre les seves causes cal aplicar necessàriament la perspectiva de gènere. Si no es fa així, es corre el risc d'adoptar una visió merament descriptiva del problema i incórrer en polítiques públiques que no actuen sobre un factor principal de la pobresa de les nostres societats.

Francesc: “Seria trist que es donés prioritat als més rics en la vacuna contra el Covid-19”

(Vatican News) A l’audiència general d’aquest dimecres, el papa Francesc ha recordat l’opció preferencial pels pobres de l’evangeli i demana que es valorin els col·lectius més necessitats en la cerca de la cura del coronavirus. “Seria trist que es donés prioritat als més rics en la vacuna contra el Covid-19”. Ha demanar així que el remei sigui compartit i universal, i no quedi en mans d’uns pocs.

"Que una dona sigui pastora segueix cridant l'atenció"

(David Casals –CR) El paper de la dona en el protestantisme no és uniforme. Hi ha branques on hi ha igualtat plena i real, on no existeix cap mena de límit, però també hi ha altres grups ultraconservadors, on l'únic que pot ser una dona és "ser l'esposa del pastor i la que organitza les reunions femenines".

panoràmica

Veure la fe