Vés al contingut

notícies relacionades

Escoles cristianes que van obrir l’1 d’Octubre

(Jordi Llisterri-CR) L’1 d’Octubre de l’any passat van obrir més de 2.200 col·legis electorals a Catalunya. Les xifres ballen però durant la jornada unes 200 escoles van tancar per la intervenció dels Mossos d’Esquadra. I 92 les van clausurar la Policia Nacional i la Guardia Civil. 110 intervencions que van donar lloc a la violència que va marcar la jornada i que possiblement ho va canviar tot.

Una missionera del Cor de Maria assegura "rebre el cent per u del poc entregat"

(Delegació de Missions de Lleida) 'Reneix l'alegria' és el lema de l'actual campanya del DOMUND, la Jornada Mundial de les Missions. En aquesta ocasió, la delegació d'aquest àmbit del bisbat de Lleida va preguntar a una de les seves missioneres com és això de viure l'alegria en el terreny de la missió. Montserrat Calderó Giménez (Lleida, 1951) ho respon així en aquesta carta:

Sant Antoni M. Claret: conèixer, estimar, servir i lloar

(Claretians) Aquest divendres 24 d’octubre se celebra la festa de Sant Antoni M. Claret. Un dels actes serà una trobada al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. Com cada any, s’hi reuneixen tots aquells que se sentin vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M.

Celebració dels 100 anys del Santuari del Cor de Maria de Barcelona

(Claretians) Cada any el darrer dissabte de maig hi ha festa grossa al Santuari del Cor de Maria. Hi ha dues celebracions plegades: d’una banda s’hi celebra la festa del Cor de Maria, titular del Santuari i patrona de la parròquia que porta el seu nom; i d’una altra les dues parròquies germanes –Cor de Maria i Sant Tomàs d’Aquino– celebren la cloenda de l’any o curs pastoral.

“Allò que vaig viure a l’Esplai, encara em queda”

(J. Llisterri / E. Muntané - CR) Anar a un esplai deixa empremta. I més si després de ser nen es passa a ser monitor... i després hi portes els fills. Això és el que passa a l’Esplai Estel, que aquest curs està celebrant els 40 anys. És el centre del Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCECC) de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona, al Santuari dels claretians al barri de Gràcia.

Veure la fe