Vés al contingut

notícies relacionades

claret-cor-maria-00

Els claretians celebren els 50 anys de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona

CLARETIANS | La comunitat parroquial del Cor de Maria de Barcelona va celebrar els 50 anys de la seva creació aquest dissabte 27 de maig. Els missioners claretians van compartir la celebració amb l'arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Tota la parròquia es va implicar en la celebració, especialment els infants de catequesi que van participar en les ofrenes.

Escoles cristianes que van obrir l’1 d’Octubre

(Jordi Llisterri-CR) L’1 d’Octubre de l’any passat van obrir més de 2.200 col·legis electorals a Catalunya. Les xifres ballen però durant la jornada unes 200 escoles van tancar per la intervenció dels Mossos d’Esquadra. I 92 les van clausurar la Policia Nacional i la Guardia Civil. 110 intervencions que van donar lloc a la violència que va marcar la jornada i que possiblement ho va canviar tot.

Sant Antoni M. Claret: conèixer, estimar, servir i lloar

(Claretians) Aquest divendres 24 d’octubre se celebra la festa de Sant Antoni M. Claret. Un dels actes serà una trobada al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. Com cada any, s’hi reuneixen tots aquells que se sentin vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M.

Celebració dels 100 anys del Santuari del Cor de Maria de Barcelona

(Claretians) Cada any el darrer dissabte de maig hi ha festa grossa al Santuari del Cor de Maria. Hi ha dues celebracions plegades: d’una banda s’hi celebra la festa del Cor de Maria, titular del Santuari i patrona de la parròquia que porta el seu nom; i d’una altra les dues parròquies germanes –Cor de Maria i Sant Tomàs d’Aquino– celebren la cloenda de l’any o curs pastoral.

“Allò que vaig viure a l’Esplai, encara em queda”

(J. Llisterri / E. Muntané - CR) Anar a un esplai deixa empremta. I més si després de ser nen es passa a ser monitor... i després hi portes els fills. Això és el que passa a l’Esplai Estel, que aquest curs està celebrant els 40 anys. És el centre del Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCECC) de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona, al Santuari dels claretians al barri de Gràcia.

Veure la fe