Vés al contingut

notícies relacionades

Voluntariat internacional en temps de Covid-19

(Fundació ”la Caixa”) La COVID-19 ha demostrat que la cooperació internacional no s’atura, i encara menys durant les vacances. Un total de 60 CooperantsCaixa saben que ara és quan és més important, i davant la impossibilitat de viatjar als països de destinació, duran a terme els projectes en remot per segon any consecutiu. A Catalunya, 23 persones s’han sumat a aquesta nova fórmula de voluntariat.

Mans Unides destina 36 milions d'euros a projectes de desenvolupament a Àfrica, Amèrica i Àsia

(Mans Unides) Mans Unides ha publicat la Memòria Institucional del 2018 en la qual rendeix comptes del treball realitzat en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i la sensibilització, en un any en què va recaptar 47.248.884 €. El 87,4% d'aquests fons va provenir de fonts privades, principalment de les aportacions dels 73.381 socis i col·laboradors de l'Organització, així com de col·lectes realitzades en parròquies i entitats religioses.

La violència sexual, un mètode de guerra impune i devastador

(Mans Unides) L'ONU va proclamar el 2015 el 19 de juny com el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de posar fi a aquesta xacra, honorar les víctimes i retre homenatge als que han dedicat la seva vida a aquesta lluita.

40 treballadors de la Fundació Bancària ”la Caixa” es reserven les vacances per a cooperació internacional

(Obra Social "la Caixa") Treballar a les vacances en projectes de cooperació internacional per tal de contribuir amb els coneixements, leshabilitats i l’experiència sobre la matèria en la qual s’és especialista. Això és el que han dut a terme, o ho faran les properes setmanes, 40 treballadors de la Fundació Bancària ”la Caixa” amb el programa de Cooperació Internacional de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

La Fundació PROIDE celebra 25 anys

(La Salle) Aquest proper 16 de novembre és un dia senyalat per a La Salle, i especialment per a PROIDE, que celebra 25 anys d’història. Els primers brots de PROIDE ja germinaven amb l’organització del primer Estiu Solidari a Togo el 1982.

La Magic Line commemora els 150 anys de Sant Joan de Déu a Barcelona

(Sant Joan de Déu) La caminada solidària per les persones en situació vulnerable proposa una sortida a 15km des de l’Hospital Sant Joan de Déu, coincidint amb els 150 anys de l’inici de l’activitat de Sant Joan de Déu a la ciutat. El 100% dels fons captats pels equips es destina a programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, on atenen el sensellarisme, la dependència, la discapacitat intel·lectual, els trastorns mentals, i els infants.

Veure la fe