Vés al contingut

notícies relacionades

Cyril Hovorun

Cyril Hovorun: "La guerra a Ucraïna ha accentuat les tensions entre diferents grups religiosos"

LUCIA MONTOBBIO -CR | L'arximandrita ucraïnès Cyril Hovorun, de la University College Stockholm, ha participat en la segona edició del Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i  Cultura amb la ponència Eye-witnessing the Destruction of Churches in Ukraine. Catalunya Religió ha parlat amb ell, aprofitant la seva partcipació al Congrés.

Congres llibertat Religiosa 2024

“La llibertat religiosa protegeix tothom, creients i no creients”

GLÒRIA BARRETE -CR | La llibertat religiosa i de consciència és un dret fonamental. Un dret, però, que pot ser vulnerat o atacat. “La llibertat religiosa està avui en perill”, ha afirmat Míriam Díez, directora de la càtedra de llibertat religiosa i de consciència, durant l’obertura del II Congrés Internacional sobre Llibertat religiosa que se celebra aquest dimecres i dijous a la universitat Blanquerna- URL.

Més d'un centenar d'experts, al Congrés Internacional de Llibertat Religiosa

(CR) L'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna -URL acollirà aquest dijous la sessió inaugural del primer Congrés Internacional de Llibertat Religiosa i de Consciència. L'esdeveniment, que s'allargarà fins al divendres al migdia, comptarà amb més d'un centenar d'experts i acadèmics i un total de 24 sessions per tractar diferents temes en matèria de llibertat religiosa.

Veure la fe