Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau: "A Palestina està en joc la dignitat i la realitat d'un poble"

(Justícia i Pau) "La mateixa terra que va veure néixer el cristianisme està, avui, trencada pel patiment dels seus fills i filles". El president de Justícia i Pau Barcelona, Eudald Vendrell, ha començat així l'acte de presentació del documental 'El patriarca del poble' que narra les reflexions de Michel Sabbah, patriarca llatí emèrit de Jerusalem.

Miquel Torres, nou director de Justícia i Pau Barcelona

(Justícia i Pau) Especialitzat en tercer sector, àmbit missioner, cultura de pau, diàleg interreligiós i gestió de la diversitat, Miquel Torres ha treballat sempre pels drets de les minories des de la perspectiva de la transformació social. Des d’ara és el nou director de Justícia i Pau Barcelona.

Cristianisme i Justícia posa el focus en els conflictes oblidats

(Cristianisme i Justícia) A partir del proper dilluns 31 de maig i durant la setmana vinent, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia vol visibilitzar alguns #ConflictesOblidats i publicarà al seu blog cinc articles dedicats al Iemen, Hondures, el Sàhara Occidental, la República Centreafricana i Myanmar. 

El nostre consum pot ser transparent i responsable?

(Justícia i Pau) El model de consum a occident depèn en gran mesura de la provisió de recursos naturals obtinguts fora de les seves fronteres. En molts casos, les zones en què s’obtenen aquests pateixen conflictes armats o estan sota el control de règims autoritaris que afavoreixen un impacte econòmic i social negatiu entre les poblacions vinculades a aquesta activitat econòmica.

Francesc: “La no-violència: un estil de política per la pau”

(Justícia i Pau) El papa Francesc ja ha anunciat el missatge per a la propera Jornada Mundial de la Pau del pròxim 2017. L'eix central d'aquest missatge serà el de la violència i la pau com a origen de dues maneres oposades de construir la societat.

L'església catalana comença l'any pregant per la pau

(CR) Justícia i Pau, Mans Unides, Fundació Joan Maragall, Abadia de Montserrat, l'Escola Pia de Catalunya i el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona són algunes de les entitats que divendres se sumen a la tradicional Marxa per la Pau que organitza la Comunitat de Sant​’Egidio arreu del món. Enguany seran més de 70 països els que recordaran les terres que en el nord i en el sud del món esperen la fi de la guerra, font de patiment per molts pobles i "mare" de totes les pobreses, i la fi del terrorisme.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe