Vés al contingut

notícies relacionades

El papa Francesc rebrà divendres els bisbes catalans

(Jordi Llisterri –CR) Visita Ad Limina Apostolorum, també coneguda popularment com la ITV episcopal. Cada cinc anys tots els bisbes del món tenen en la seva agenda una visita al Vaticà, “al llindar dels apòstols Sant Pere i Sant Pau”.

Els bisbes aposten pel “diàleg i les mesures de gràcia” per resoldre la situació política catalana

(CR) “Com hem afirmat en nombroses ocasions, ens mostrem convençuts de la força que tenen el diàleg i les mesures de gràcia en totes les situacions de conflicte”. Aquest és el suport del bisbes catalans als indults als presos independentistes que ha anunciat el Govern espanyol. Aquest dijous la Conferència Episcopal Tarraconense han fet un breu comunicat conjunt sobre la situació política a Catalunya que remarca el diàleg “com a via efectiva que dona resposta a l’esperança de resoldre divisions”.

Els bisbes catalans demanen “força i convicció” a 25 anys de Concili Tarraconense

(Jordi Llisterri –CR) “L’Evangeli ha de ser proposat amb força i convicció com a resposta i com a proposta, com a sal i llum d’una nova societat que tingui cura de les persones i de la creació, i en la qual se senti la veu dels pobres i la de les persones que viuen en les perifèries”. Aquesta és la crida dels bisbes catalans en el document conjunt que han publicat aquest dijous coincidint amb els 25 anys del Concili Provincial Tarraconense.

Els bisbes animen a retornar a la missa presencial

(CR) Els bisbes catalans animen a tornar a assistir presencialment a missa a les parròquies i llocs de culte. Tot i això, recorden que la “malaltia o qualsevol altra causa greu, com pot ser la que encara estem vivint en moltes regions i comarques” és motiu per unir-se a la celebració dominical a través dels mitjans de comunicació o els canals virtuals.

panoràmica

Veure la fe