Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes catalans diuen que el servei de les escoles cristianes "no pot quedar qüestionat" pels abusos

(CR) Condemna contundent als abusos a menors, acompanyament a les víctimes i prevenció. Però, a més, "el treball de les comunitats educatives, dels mestres i educadors, i dels pares i mares que fan confiança a les escoles cristianes, no pot quedar qüestionat per aquests casos que tots deplorem i condemnem". És el missatge dels bisbes de Catalunya que han difós aquest dimarts de suport a la comunitat educativa de l'escola cristiana.

Unitat dels musulmans del Raval: “Som una religió de pau”

(David Casals i Vila –CR) Les cinc comunitats musulmanes situades al barri del Raval de Barcelona han protagonitzat aquest dijous al vespre una acció unitària a un dels carrers més coneguts de la zona, la Rambla del Raval, per desmarcar-se de la violència i del fonamentalisme, després de l'atemptat d'un grup islamista contra la publicació satírica francesa Charlie Hebdo del passat dimecres.

"Atemptar usant el nom dels musulmans no té res a veure amb l'islam"

(David Casals i Vila –CR) L'islam català i de la resta l'Estat ha condemnat sense pal·liatius l'atac que un grup d'islamistes van fer ahir a París, a la redacció de la revista satírica francesa 'Charlie Hedbo' i que se salda amb 12 assassinats i 11 ferits, dels quals quatre greus.

panoràmica

Veure la fe