Vés al contingut

notícies relacionades

L'Obra Social 'la Caixa' obre les convocatòries per a programes socials

(Obra Social 'La Caixa') Aquest mes de gener s'han obert els terminis de presentació de sol·licituds al programa d'ajudes a projectes d'iniciatives socials que convoca l'Obra Social 'La Caixa'. Les entitats socials interessades poden presentar-se a la convocatòria que encaixi amb els objectius i les línies d’actuació del projecte proposat.

Baden-Powell: "Procureu deixar aquest món una mica millor de com l'heu trobat"

(Minyons Escoltes i Guies) Aquesta setmana ha fet 73 anys de la mort del fundador de l'escoltisme, Robert Baden-Powell (22 de febrer de 1857, Londres - 8 de gener de 1941 Nyeri, Kenya). Una bona ocasió per recordar el seu darrer missatge adreçat als nois i noies d'arreu del món, trobat entre els seus papers després de la seva mort. Diu així:  «Estimats escoltes,

Francesc Torralba o la filosofia per transformar el món

(Jordi Llisterri –CR) Assossegar-se, meravellar-se, indagar, dialogar, criticar, decidir, i transformar. Aquests són els set moviments que demana l’exercici filosòfic i que va exposar aquesta setmana Francesc Torralba en l’acte d’ingrés a la Reial Acadèmia de Doctors.

"Els salesians donarem guerra, perquè els joves són aquí i ens necessiten"

(Miguel Ángel M. Nuño –Salesians) Entrevista al nou provincial de la recent creada inspectoria Maria Auxiliadora dels salesians, Cristóbal López, que engloba Extremadura, Canàries, Andalusia, Múrcia, València, Aragó, Balears, Catalunya i Andorra. 1. Nascut a Almeria, format entre València i Barcelona, i primers anys de vida salesiana a Catalunya. Qui és en realitat Cristóbal López?

Escoltes de Girona netejaran platges per protegir el Mediterrani

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) L’escoltisme i el guiatge de Catalunya es comprometen un any més amb la campanya internacional Clean Up The Med, que aquest cap de setmana promourà accions de voluntariat per netejar les costes del Mediterrani i conscienciar la població de la necessitat de protegir el m

Manresa mostra l'esplai com un gran mosaic d'integració

(Fundació Pere Tarrés) Més de 800 joves de tota Catalunya s’han reunit aquest cap de setmana a Manresa durant la Trocajove, la trobada d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC).

panoràmica

Veure la fe