Vés al contingut

notícies relacionades

Agrupacions parroquials, present o futur?

(Glòria Barrete –CR) Les futures comunitats pastorals de la diòcesi de Barcelona han obert un meló que ni és nou ni és estrany per a moltes parròquies. Ens referim al treball interparroquial, una aposta que en molts llocs a Catalunya ha sorgit per necessitat i en d’altres com a opció de renovació pastoral. El Col·loqui Europeu de Parròquies ha organitzat aquest dilluns un debat sobre el tema. Quina és la realitat catalana de les agrupacions parroquials?

Una vintena de catalans participaran a Ucraïna en el trentè Col·loqui Europeu de Parròquies

(Conferència Episcopal Tarraconense) La ciutat de Lviv (Ucraïna) acollirà del 27 de juliol a l’1d’agost d’aquest any la trentena edició del Col·loqui Europeu de Parròquies (CEP). Hi participaran una vintena de persones –capellans i laics– de diferents indrets de Catalunya. La ciutat de Barcelona va acollir el darrer col·loqui, que va tenir lloc l’any 2017.

Barcelona acollirà al juliol el Col·loqui Europeu de Parròquies

(Glòria Barrete –CR) Com si d'una revisió mèdica es tractés, l'Església europea porta des de l'any 1961 fent anàlisis, proves i informes sobre la seva salut. Ho fa des de baix, des del nucli, des de les parròquies, a través del Col·loqui Europeu de Parròquies que ja porta vint-i-vuit edicions a l'esquena. La propera, la vint-i-novena, se celebrarà del 9 al 14 de juliol a Barcelona.

Una cinquantena de persones preparen el Col·loqui Europeu de Parròquies a Reus

(Col·loqui Europeu de Parròquies) Una cinquantena de cristians, majoritàriament laics però també amb una presència notable de capellans, van participar divendres i dissabte a la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus per preparar el proper Col·loqui Europeu de Parròquies. La cita tindrà lloc l’any vinent a Barcelona amb el lema: 'Poble en marxa: poble amb una missió'. Els assistents procedien dels bisbats de Tarragona, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Girona.

Reus acollirà el mes de juliol el Col·loqui Català de Parròquies

(Arquebisbat de Tarragona) La delegació de Catalunya del Col·loqui Europeu de Parròquies organitzarà els dies 8 i 9 de juliol el Col·loqui Català 2016 a Reus, concretament a la parròquia de Sant Joan Baptista. Serà un moment previ al 29è Col·loqui Europeu que se celebrarà l’any vinent a Barcelona del 9 al 14 de juliol amb el tema: 'Poble en marxa: poble amb una missió'.

Veure la fe