Vés al contingut

notícies relacionades

coloqui-parroquies

L'entitat catalana Solidança, exemple al Col·loqui Europeu de Parròquies

CR | El teòleg suís François-Xavier Amherdt, qui va ser l’encarregat de pronunciar les tres ponències del Col·loqui Europeu de Parròquies, ha indicat set àmbits d'acció com a "pistes de futur per a l'esperança de les parròquies europees". El col·loqui ha tingut lloc del 29 de juliol al 3 d'agost a Timisoara, a Romania. 

Agrupacions parroquials, present o futur?

(Glòria Barrete –CR) Les futures comunitats pastorals de la diòcesi de Barcelona han obert un meló que ni és nou ni és estrany per a moltes parròquies. Ens referim al treball interparroquial, una aposta que en molts llocs a Catalunya ha sorgit per necessitat i en d’altres com a opció de renovació pastoral. El Col·loqui Europeu de Parròquies ha organitzat aquest dilluns un debat sobre el tema. Quina és la realitat catalana de les agrupacions parroquials?

Una cinquantena de persones preparen el Col·loqui Europeu de Parròquies a Reus

(Col·loqui Europeu de Parròquies) Una cinquantena de cristians, majoritàriament laics però també amb una presència notable de capellans, van participar divendres i dissabte a la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus per preparar el proper Col·loqui Europeu de Parròquies. La cita tindrà lloc l’any vinent a Barcelona amb el lema: 'Poble en marxa: poble amb una missió'. Els assistents procedien dels bisbats de Tarragona, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Girona.

Reus acollirà el mes de juliol el Col·loqui Català de Parròquies

(Arquebisbat de Tarragona) La delegació de Catalunya del Col·loqui Europeu de Parròquies organitzarà els dies 8 i 9 de juliol el Col·loqui Català 2016 a Reus, concretament a la parròquia de Sant Joan Baptista. Serà un moment previ al 29è Col·loqui Europeu que se celebrarà l’any vinent a Barcelona del 9 al 14 de juliol amb el tema: 'Poble en marxa: poble amb una missió'.

Veure la fe