Vés al contingut

notícies relacionades

"El científic amb bagatge cultural sempre s'ha preguntat pel sentit de l'existència"

(Laura Mor –CR) Després de treballar durant més de vint anys al món financer, l'economista Alejandro Rubio ha decidit abandonar l'assessoria on treballava i engegar un projecte propi per fer divulgació científica i cultural. Amb un gir de 180 graus, aquest científic amateur apassionat per l'astronomia i les humanitats, ha obert les portes del Centre Cultural Galileu al carrer Muntaner de Barcelona.

Neix el Consell Evangèlic de Barcelona

(David Casals i Vila –CR) El Consell Evangèlic de Barcelona ha nascut amb l'objectiu d'agermanar totes les esglésies de tradició protestant i evangèlica de la ciutat, segons ha explicat en declaracions a Catalunya Religió el seu director, el pastor Julio Pérez. L'acte de presentació del nou òrgan tindrà lloc aquest dilluns a l’auditori de Formació Teològica.

Més de 261.300 barcelonins han reflexionat sobre els riscos de consumir drogues

(Obra Social "la Caixa") Davant la realitat que viuen molts joves i les seves famílies en relació al consum de drogues, l’Obra Social ”la Caixa” ha decidit impulsar aquesta nova línia dins del programa “Parlem de drogues” dirigit a prevenir, informar i sensibilitzar els diferents agents socials que són elements clau en aquest objectiu: els joves, les famílies, els educadors, els professionals dels centres de salut i la ciutadania en general.

Els fruits de 30 anys de diàleg ciència-fe, a l’abast de tothom

(FTC) La Facultat de Teologia de Catalunya (FTC), amb el patrocini del Pontifici Consell de la Cultura del Vaticà, engega, a partir del mes d’octubre, el primer curs online en l’àmbit catòlic que posa a l’abast els fruits més madurs del diàleg ciència-fe en els darrers 30 anys. Gràcies a aquest diàleg, els alumnes faran créixer la comprensió de la teologia, a la vegada que dóna molt bones referències ètiques a la ciència per estar sempre al servei dels homes i les dones.

Veure la fe