Vés al contingut

notícies relacionades

L’Abat Cassià, a deu anys de la seva mort

(Josep Miquel Bausset) Aquest dilluns, 12 de març fa deu anys de la mort del pare Cassià Maria Just, abat de Montserrat des del 1966 al 1989. L’abat Cassià Maria Just va ser un home senzill i bo, que amb la seva vida ens mostrà la tendresa i la bondat de Déu.

El Festival Orgue de Montserrat es consolida amb el gospel com a proposta innovadora

(Jordi Llisterri -CR) El Festival Internacional d'Orgue de Montserrat Cassià M. Just obre aquest dissabte la cinquena edició. En cinc anys aquest festival d'estiu ha aconseguit consolidar-se. Tot i que els concerts es fan el vespre a Montserrat, la basílica s'omple de gom a gom. I aquest any, segurament caldrà arribar-hi encara una mica abans per agafar seient.

Teresa Losada: “Tant de bo tothom se senti i es consideri arrelat a Catalunya”

(Jordi Llisterri – CR) “Ciutats i pobles de la sempre oberta, sempre càlida i sempre acollidora Catalunya. Tant de bo tothom se senti i es consideri arrelat, perquè puguin donar el millor d’ells mateixos”. És la petició que va fer Teresa Losada durant la recepció del II Memorial Cassià Just després de gairebé cinquanta anys dedicats a la immigració magrebina present a Catalunya.

Cassià M. Just: "No es pot fer mai vacances de Déu"

(CR) Va ser abat de Montserrat durant 22 anys. Cassià M. Just (1926-2008) en aquesta entrevista feta el 1997 per Teresa Pou a “Signes dels Temps”, recorda diversos moments del seu pontificat de 22 anys i opina sobre algunes qüestions de l'actualitat eclesial. 

panoràmica

Veure la fe