Vés al contingut

notícies relacionades

Canòlich Music 2020, una veu davant l’emergència

(Canòlich Music) L’equip de Canòlich Music proposem aquesta edició del nostre festival tenint en compte la situació de la Covid19 viscuda durant aquest any i també tenint en compte que encara cal mantenir-nos amatents a les circumstàncies sanitàries.

Us heu perdut el Canòlich Músic?

(Bisbat d'Urgell) Aquest cap de setmana Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra) s’omplí de joves procedents de diversos punts especialment, Andorra i Catalunya, per compartir la sisena edició del festival Canòlich Music.

Arriba el Festival Canòlich Music, una resposta als joves

(Bisbat d'Urgell) En el marc de la celebració del Sínode dels joves, la fe i el discerniment vocacional, el Bisbat d'Urgell torna a proposar per sisè any consecutiu un festival de música cristiana amb una clara vocació de dur a terme un treball de pastoral juvenil, d'acompanyament dels joves en la recerca de valors i d'actituds a través d'un llenguatge que els és proper: la música i les experiències de solidaritat i reflexió.

Canòlich Music, la música com a eina pastoral a la diòcesi d'Urgell

(Glòria Barrete –CR/Andorra) El festival Canòlich Music del bisbat d'Urgell ja és sinònim d'èxit. Un cap de setmana a l'any en què s'explicita com la música pot ser eina evangelitzadora per als joves, a través de concerts, pregàries, tallers i una Eucaristia que ja s'ha convertit en puntal del Festival. Fa mesos que un centenar de voluntaris preparen el Canòlich Music.

Festival Canòlich: Música, reflexió i pregària

(Bisbat d'Urgell) Prop de 90 voluntaris del Principat d'Andorra i dels grups de pastoral jove de la diòcesi es reuniran en aquesta edició del Festival Canòlich, organitzats per una comissió que ha estat preparant l'activitat al llarg dels darrers mesos i dirigida pels delegats de Joventut i Ensenyament de la Diòcesi d'Urgell. 

L'encíclica Laudato Si, eix del cinquè Canòlich Music

(Bisbat d'Urgell) El 24 i 25 de novembre arriba la cinquena edició del Canòlich Music, el festival de música cristiana d'Andorra que organitzen el Bisbat d'Urgell i la Parròquia de Sant Julià de Lòria. Amb l'objectiu d'oferir propostes als joves per expressar què senten, compartir experiències i iniciar-los en el silenci interior i la pregària, el 5è festival de música cristiana té com a eix conductor l'encíclica Laudato Si.

Canòlich Music, un any més l'espai jove per al compromís

(Bisbat d'Urgell) “Vosaltres sou molt joves, no caigueu en la temptació de pensar que no podeu fer res per canviar el món… doncs penseu que podeu. Heu vingut a dir-vos que podeu prendre compromisos en la fe, recordeu les paraules del Papa Francesc a Cracòvia, sigueu joves amb compromís”. Així va saludar el vespre del dissabte l'arquebisbe Joan-Enric Vives els centenars de joves que omplien l’envelat del Prat Gran a Sant Julià, a Andorra, al final de la missa del Festival Canòlich Music.

panoràmica

Veure la fe

podcasts