Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat d'Urgell) Prop de 90 voluntaris del Principat d'Andorra i dels grups de pastoral jove de la diòcesi es reuniran en aquesta edició del Festival Canòlich, organitzats per una comissió que ha estat preparant l'activitat al llarg dels darrers mesos i dirigida pels delegats de Joventut i Ensenyament de la Diòcesi d'Urgell. 

Els artistes convidats enguany són el grup britànic LZ7Andy HunterSAL150AssisiÀlvaro Fraile i el grup de gospel de més de 70 cantaires Gospel Viu, que animaran la celebració, a més dels grups més propis com ONE, o els guanyadors d'anteriors edicions del concurs, com Artista Convidat i Infínitum.

Musicalment, LZ7 és la novetat enguany i un dels grups més esperats: és un grup cristià de rap i de ball originari de Mànchester, fa cinc anys va arribar al lloc num 12 de les llistes d'èxits britàniques amb una peça en colaboració amb Matt Redman, que es va dir "27 milions". Repeteixen Andy Hunter, SAL150 i la tendència gospel, que enguany portarà un grup de Palafolls, a Barcelona, "THE GOSPEL VIU CHOIR" que és el màxim exponent nacional del urban gospel. Duu a terme un projecte a favor de la infància, anomenat GOSPEL SENSE FRONTERES.

S'han previst activitats des del divendres a les 21:00, quan començaran els primers concerts i fins al dissabte a la nit. Es faran pregàries, i tallers de testimoniatge musical amb els artistes convidats, activitats de solidaritat, la missa central i el concurs per a joves valors musicals, en el que participaran prop de 30 formacions de nois i noies, i que porta com a lema enguany, "La vida és pels altres".

El Festival Canòlich Músic va néixer fa cinc anys de la iniciativa dels joves, responsables de l'acompanyament emocional en adolescents, músics, pares de família, mestres, gent inquieta per la transmissió de valors sòlids als nois i noies que estan construint la seva percepció de la realitat social; i està organitzada i realitzada per voluntaris i voluntàries de diverses edats que uneixen esforços al llarg de sis mesos i que acaben fent possible una activitat que enllaça amb els interessos juvenils i que busca ajudar-vos vitals.