Vés al contingut

notícies relacionades

Bernardito Auza

“El bisbe de Girona ara ja està en mans del Papa”

JORDI LLISTERRI –CR | Segons el nunci apostòlic, Bernardito Auza, no hauria de trigar gaire el nomenament del bisbe de Girona perquè “ara tot està ja en mans del Papa”. Segons ha explicat aquest dimarts en unes declaracions a Catalunya Religió, des la nunciatura “ja ho hem presentat a Roma”, on ja estaria la terna de candidats preparada per la nunciatura perquè el Dicasteri per als Bisbes elevi la proposta al papa Francesc.
Nunci Blanquerna

El nunci reivindica el paper de l’Església en la promulgació i defensa dels Drets Humans

JORDI LLISTERRI –CR | El Nunci apostòlic de la Santa Seu a Espanya i Andorra, Bernardito Auza, ha estat aquest dimarts a Barcelona per parlar del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Ho ha fet a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) convidat per l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura per clausurar la novena edició de la Blanquerna-Emerson Summit i coincidint amb els 75 anys de Blanquerna. En acabar l’acte, també ha parlat sobre el tema en unes declaracions a Catalunya Religió.

Solsona torna a tenir bisbe i la ciutat ho celebra

(Jordi Llisterri-CR) Ha començat la cerimònia plovent i quan ha acabat ha començat a escampar el mal temps. Solsona torna a tenir bisbe des d’aquest dissabte al matí quan s’ha celebrat l’entrada a la diòcesi de Francesc Conesa, fins ara bisbe de Menorca. La ciutat l’ha rebut amb tots protocols populars i totes les autoritats.

Joan Enric Vives rep les cartes credencials del Nunci Apostòlic

(Bisbat d’Urgell) L’arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, va rebre el dilluns 7 de setembre, les cartes credencials que acrediten com a ambaixador i representant del Papa Francesc davant del Principat d'Andorra, el Nunci Bernardito C. Auza, en el marc de l’acte de lliurament de cartes credencials d’altres 12 ambaixadors.

El nunci imposa el pal·li a Planellas subratllant la unitat amb el Papa

(Arquebisbat de Tarragona)  El nou Nunci de Sa Santedat a Espanya, Bernardito C. Auza, ha presidit aquest dissabte a la Catedral de Tarragona la missa d’imposició del pal·li a l'arquebisbe Joan Planellas i Barnosell, arquebisbe metropolità de Tarragona. Aquesta celebració ha estat la primera que ha presidit el representant del papa Francesc a Catalunya.

Primera visita del nunci a Catalunya per imposar el pal·li a Planellas

(CR) El proper dissabte el nou nunci del papa a Espanya, Bernardito Auza, participarà en el seu primer acte públic a Catalunya. Auza assistirà a l’eucaristia per imposar el pal·li a l’arquebisbe metropolità de Tarragona, Joan Planellas, que se celebrarà a les 12 a la catedral.

Veure la fe

podcasts