Vés al contingut

notícies relacionades

Solsona torna a tenir bisbe i la ciutat ho celebra

(Jordi Llisterri-CR) Ha començat la cerimònia plovent i quan ha acabat ha començat a escampar el mal temps. Solsona torna a tenir bisbe des d’aquest dissabte al matí quan s’ha celebrat l’entrada a la diòcesi de Francesc Conesa, fins ara bisbe de Menorca. La ciutat l’ha rebut amb tots protocols populars i totes les autoritats.

Joan Enric Vives rep les cartes credencials del Nunci Apostòlic

(Bisbat d’Urgell) L’arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, va rebre el dilluns 7 de setembre, les cartes credencials que acrediten com a ambaixador i representant del Papa Francesc davant del Principat d'Andorra, el Nunci Bernardito C. Auza, en el marc de l’acte de lliurament de cartes credencials d’altres 12 ambaixadors.

El nunci imposa el pal·li a Planellas subratllant la unitat amb el Papa

(Arquebisbat de Tarragona)  El nou Nunci de Sa Santedat a Espanya, Bernardito C. Auza, ha presidit aquest dissabte a la Catedral de Tarragona la missa d’imposició del pal·li a l'arquebisbe Joan Planellas i Barnosell, arquebisbe metropolità de Tarragona. Aquesta celebració ha estat la primera que ha presidit el representant del papa Francesc a Catalunya.

Primera visita del nunci a Catalunya per imposar el pal·li a Planellas

(CR) El proper dissabte el nou nunci del papa a Espanya, Bernardito Auza, participarà en el seu primer acte públic a Catalunya. Auza assistirà a l’eucaristia per imposar el pal·li a l’arquebisbe metropolità de Tarragona, Joan Planellas, que se celebrarà a les 12 a la catedral.

Veure la fe