Vés al contingut

notícies relacionades

Què volen dir per un infant tres mesos de vacances sense activitats de lleure?

(Glòria Barrete –CR) Les entitats socials i educatives fa temps que alerten d’una situació alarmant de desigualtat econòmica i de vulnerabilitat. A la dificultat per accedir a una feina se li suma l’encariment de la vida i dels productes i serveis bàsics i la impossibilitat en nombrosos casos de disposar d’un habitatge digne. Davant d’aquesta precària situació es fa difícil i en molts casos impossible pensar en pagar activitats de lleure. Activitats que per a la infància i joventut no són un extra sinó una necessitat.

La Fundació Pere Tarrés beca més de 12.000 infants vulnerables

(Fundació Pere Tarrés) Les condicions de vida de les famílies sense recursos han empitjorat arran de la pandèmia, una situació que ha fet que aquest any la Fundació Pere Tarrés hagi destinat més esforços i recursos que mai a la seva acció social i educativa.

La Fundació “la Caixa” atorga 65 beques per a investigacions punteres a Catalunya  

(Fundació "la Caixa") El programa de subvencions de la Fundació "la Caixa" ha concedit 65 beques de doctorat i postdoctorat a joves talents per dur a terme investigacions punteres a Catalunya. El programa n'ha concedit un total de 110 per a beneficiar a investigadors que durant a terme els seus projectes en universitats i centres de recerca de referència d'Espanya i Portugal. D'aquests, 11 són catalans dels quals 10 es queden investigant a centres de Barcelona i un ho farà a Madrid. A més, Catalunya rep 55 joves investigadors que realitzaran els seus projectes de recerca a centres de Barcelona, Girona i Tarragona. 

La Fundació 'la Caixa' renova el conveni de beques de l'Escolania de Montserrat

(Fundació 'la Caixa') CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació 'la Caixa', ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació Abadia de Montserrat 2025, per mitjà del qual formalitza el seu suport al Programa de Beques de l’Escolania de Montserrat. Aquest és el setè any que l’entitat contribueix, amb la seva aportació econòmica, en el desenvolupament del Programa de Beques de l’Escolania.

5 estudiants catalans obtenen les primeres beques de grau de la Fundació ”la Caixa”

(Fundació “La Caixa”) La primera edició del programa de beques de grau de la Fundació “la Caixa” ha atorgat 5 beques a estudiants catalans amb talent. Uns ajuts que se sumen a les 45 beques dels estudiants de l’estat espanyol que també ha atorgat aquest programa. Els 50 estudiants han aconseguit una mitjana de nota final de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior de 9,74 sobre 10.

Més de 5.000 estudiants reben una beca de la Fundació “la Caixa”

(Obra social “la Caixa”) La Fundació ”la Caixa” ha atorgat més de 5.000 beques per ampliar la formació de joves talents i d’investigadors espanyols i estrangers des que es va posar en marxa el programa de Beques el 1982. En concret, 5.213 persones han tingut l’oportunitat de fer estudis de postgrau, doctorat o recerca postdoctoral a les millors universitats i centres de recerca del món gràcies a l’impuls d’aquests reputats ajuts.

L’IREL consolida el programa de beques

(Bisbat de Lleida) L’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) i la Fundació "La Caixa" han signat un conveni que permetrà continuar amb el programa de beques pels alumnes de l'Institut.

panoràmica

Veure la fe