Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Ja estan disponibles les convocatòries d’ajuts i beques per als alumnes que estudiïn aquest curs 2020-2021 a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL. Enguany, la Facultat ha decidit augmentar de manera molt important l’oferta de beques, duplicant-ne gairebé el nombre, per contribuir a pal.liar la situació de crisi econòmica ocasionada per la pandèmia de la Covid-19. Si l’any passat la Facultat va becar 58 estudiants, enguany, s’arribarà als 100 alumnes amb els mateixos imports, que en funció d’aspectes com els crèdits que es cursin pot arribar a suposar un 30% de la matrícula. L’import que la Facultat destina a les beques s’incrementarà enguany d’un 44%.

Les persones que desitgin gaudir de beca tenen fins al 16 d’octubre vinent per fer-ho. La resolució es comunicarà el 7 de desembre.

Hi ha diferents tipus de beques, que es poden trobar al web de la facultat. Els alumnes poden acollir-se a tres grans tipus d’ajuts: d’una banda, beques en la matriculació tant de graus com de postgraus. De l’altra, també poden gaudir de beques per causes extraordinàries que es poden demanar en qualsevol moment al llarg del curs quan es dona una situació personal o familiar sobrevinguda que fa impossible afrontar el pagament del curs; finalment, la Facultat també ofereix altres tipus d’ajudes puntuals, com la bonificació per matricula d'honor o la beca d'excel·lència quan s'acaba el grau. També s’ofereix una beca d'excel·lència per a estudiants que comencen aquest any que vénen de Cicle Formatiu de Grau Superior o Batxillerat i tenen una nota superior al 8,5.