Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) L’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) i la Fundació "La Caixa" han signat un conveni que permetrà continuar amb el programa de beques pels alumnes de l'Institut.

Aquesta aportació de la Fundació "La Caixa", de 3.000 euros, permet ajudar a alumnes que no tenen recursos suficients per pagar l'import de la matrícula. El Comitè de Concessió de beques estudia cada sol·licitud i els ajuts oscil·len entre el 20% i el 50% de la matrícula. El curs passat es van concedir 15 beques i la previsió per aquest curs és d'una vintena de beneficiaris.

Aquest curs l'IREL té 288 alumnes matriculats entre les diferents modalitats: 29 de Batxillerat, 18 de màster, 33 animadors de comunitat, 19 de DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica), 16 de catequesi i 135 de diferents seminaris.

A la signatura del conveni, que va tenir lloc divendres passat, hi van participar Manel Mercadé, director de l'IREL i Geremi Cami Calzada, director de Banca d'Institucions de la Fundació "La Caixa".