Vés al contingut

notícies relacionades

Joan Rigol: “La democràcia és un projecte de convivència”

(Laura Mor –CR) Contra el desprestigi de la política, més sentit de comunitat. És el mestratge de Jacques Maritain heredat per Joan Rigol. El recull en el llibre que acaba de publicar Viena Edicions i la Fundació Joan Maragall amb el títol Restaurar la política. A propòsit de Jacques Maritain.

Omella reitera la demanda d'una societat "més unida, més lliure i més justa" per la Mercè

(Jordi Llisterri –CR) L'arquebisbe Joan Josep Omella ha presidit aquest dissabte la seva primera missa de la Mare de Déu de la Mercè. I ho ha fet pronunciant una homilia en sintonia amb les que s'havien sentit en anys anteriors, amb un to pastoral i social. La preocupació per una església jove i amb empenta, la demanda de polítiques de suport a les famílies, i la crida als governats a treballar pel bé comú.

El Casal dels Infants obre La Betsaida a Badalona

(Obra Social 'la Caixa' - Generalitat de Catalunya)  El nou centre de referència del Casal, al barri de Llefià de Badalona, La Betsaida, ha obert avui les seves portes a les institucions, empreses i ciutadans que l’han fet possible.

Les religions es troben al Palau de la Generalitat per celebrar la Setmana de l’Harmonia Interconfessional

(Jordi Llisterri –CR) Aquest dimarts al vespre el president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut els representants de les confessions religioses presents a Catalunya per celebrar la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional. Instituïda per les Nacions Unides el 2010, cada any s'ha commemorat a Catalunya amb un acte al Parlament, però aquest any s'ha ampliat amb una celebració al Palau de la Generalitat organitzada pel Govern.

"No hi haurà una societat madura, lliure i justa sense les religions"

(Glòria Barrete –CR) "Les religions exerceixen una funció inidividual de configuració de la persona, i també una funció social d'humanització de la societat", ha explicat Antoni Matabosch, president del Grup de Treball Estable de Religions, en iniciar l'acte de commemoració dels 10 anys de treball en diàleg interreligiós del GTER que s'ha celebrat aquest dilluns al Palau de la Generalitat.

Veure la fe