Vés al contingut

notícies relacionades

La Vida Consagrada encara s'ha de donar a conèixer més

(Jordi Llisterri –CR) Acabat l'Any de la Vida Consagrada no s'han acabat els reptes per als religiosos. Aquest dimecres es va fer al Seminari Conciliar de Barcelona l'Assemblea General de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC). És la 74è reunió dels provincials i responsables de les congregacions i instituts de vida religiosa presents Catalunya.

Omella als religiosos: "El Senyor no ens ha enviat a comptabilitzar"

(Jordi Llisterri-CR) Agraïment i una empenta als religiosos i a les religioses: "Què faria l'Església sense la vida consagrada?". És el missatge que l'arquebisbe Joan Josep Omella va deixar aquest dimarts en la celebració del Dia de la Vida Consagrada a la catedral de Barcelona.

"Renovo el meu compromís consagrant tota la meva vida al servei de Déu i dels germans"

(Viqui Molins) Aquest diumenge els religiosos i religioses que vivim al Raval i al Poble Sec de Barcelona hem renovat conjuntament els nostre vots a la parròquia del Carme. Ha estat una iniciativa secundada per tots els religiosos i religioses del barri, com era d’esperar. I dic que era d’esperar perquè les coses no surten sinó és en un clima preparat. I al nostre barri ho vivim des de fa més de 25 anys amb una constància i una naturalitat que supera totes les expectatives.

Mig miler de religiosos per festejar l'Any de la Vida Consagrada amb realisme i esperança

(Jordi Llisterri -CR) Alegria, esperança, missió, fraternitat, pregària, perifèria i profetisme. Són set aspectes a celebrar de la vida consagrada i que van posar com a testimoni personal set religiosos i religioses en l'acte central de celebració de l'Any de la Vida Consagrada a Catalunya. Aquest dissabte a la Salle Bonanova de Barcelona es van aplegar més de mig miler de religioses i religiosos convocats per la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).

Testimonis de Vida Consagrada

(CR) L'arquebisbat de Tarragona ha començat a publicar uns breus testimonis en vídeo sobre la vida consagrada. Religiosos i religioses que treballen en el territori de la seu tarragonina expliquen el sentit de la seva opció de vida coincidint amb l'Any de la Vida Consagrada convocat pel papa Francesc.

Veure la fe