Vés al contingut

notícies relacionades

El papa Francesc diu als bisbes catalans que encara està pensant en una visita a Manresa

(Jordi Llisterri –CR/Roma) “Todavia estoy reflexionando”. Aquesta és la resposta que ha donat el papa Francesc als bisbes catalans amb un somriure quan li han plantejat obertament la possibilitat d’una visita a Manresa. Després de la trobada amb el papa que ha culminat la visita Ad Limina dels bisbes de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, el cardenal Joan Josep Omella ha explicat que havia sortit el tema d’una possible visita a Manresa i a Santiago.

Els capellans valencians reclamen de nou el Missal en la seva llengua

(Jordi Llisterri-CR) Tres peticions, dos arquebisbes diferents i sense resultat. Un grup de 152 clergues valencians han reiterat per carta al cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe de Valencia, la demanda per a "l’elaboració i l’aprovació oficial de la versió valenciana dels textos litúrgics". Afirmen que és una "exigència de justícia, d’inculturació de la fe i d’una acció autènticament evangelitzadora".

Cañizares recorda que la unitat d’Espanya “és una qüestió moral” i mobilitza la seva diòcesi

(Jordi Llisterri –CR) “Pregar per Espanya i la seva unitat”. Aquest és el títol de la carta que ha publicat aquest dimarts els cardenal Antonio Cañizares per convocar una vetlla de pregària per aquest mateix divendres a la catedral de València. Una llarga reflexió argumenta que el que passi el 27 de setembre afecta a “la veritat d'Espanya” i “a la mateixa unitat de la nostra nació, que també és una qüestió moral”.

panoràmica

Veure la fe