Vés al contingut

notícies relacionades

60 anys del Col·legi Episcopal de Lleida: “Estem en bones mans”

(Laura Mor –CR/Lleida) Pionera en practicar la normalització lingüística a les aules, va ser també la primera escola de la ciutat en crear una associació de pares. Aquest curs el Col·legi Episcopal de Lleida celebra 60 anys de trajectòria arrelada a la ciutat i orientada a crear comunitat educativa.

Ramon Prat, una recerca de Déu amb agnòstics i ateus

(Jordi Llisterri-CR) "Déu no m'ha enviat el càncer, ni me'l traurà, però l'Evangeli diu 'Demaneu i se us donarà". I Déu el que m'ha donat és dignitat i força". Així explicava Ramon Prat el que l'ha motivat a enllestir el seu darrer llibre en la presentació que es va fer la setmana passada a Barcelona. El capellà i teòleg de Lleida acaba de publicar Record de Déu, editat per Pagès Editors.

Antoni Puigverd: "Déu s'està volatilitzant a Catalunya"

(Jordi Llisterri-CR) Nou notes sobre la situació del cristianisme a Catalunya. Aquesta és l'aportació que va fer l'escriptor i col·laborador de La Vanguardia Antoni Puigverd als Caputxins de Pompeia. Un relat que no amaga cap de les ombres sobre l'evolució de la presència actual del cristianisme a Catalunya.

Antoni Puigverd: “Hi ha molts catòlics que tenen vergonya de manifestar-se com a tals”

(Direcció General d'Afers Religiosos) És escriptor, poeta i col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació. Antoni Puigverd (La Bisbal d'Empordà, 1954) ha trobat en la religió un tema habitual de reflexió, que queda reflectit en articles, conferències i també en el llibre 'Creients i no creients. Junts cerquem un món millor' juntament amb Francesc Torralba i Melchor Sánchez de Toca.

'Creure encara?' Un llibre per reconstruir ponts

(Jordi Llisterri –CR) No és una apologia per als convençuts. Però és un llibre sobre la fe sense cap renúncia. Aquest és l'enfocament de l'assaig de Josep Maria Carbonell Creure encara? Deu meditacions. El llibre es va presentar aquest dimarts al vespre a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.    

Girona concreta el seu compromís amb les famílies

(Bisbat de Girona) Formació, orientació, assessorament i assistència són els quatre eixos del nou Centre d'Orientació Familiar (COF) del bisbat de Girona. Aquest dissabte el casal Bisbe Cartañà de Girona va acollir la presentació d'aquest servei. Es tracta d'una concreció més del treball eclesial del sínode sobre la Família, impulsat pel papa Francesc, i que també s'ha inspirat en iniciatives similars d'altres diòcesis.

recull de notícies

Veure la fe