Vés al contingut

notícies relacionades

La religiosa Victòria Molins publica la seva primera novel·la, un thriller

(Glòria Barrete –CR) La religiosa Victòria Molins ha escrit al llarg de la seva vida una seixantena llarga de llibres. Sobre santa Teresa, sobre temes religiosos o del món de la marginació. Però cap, fins ara, havia estat una novel·la, i concretament un thriller. Fins ara. Viqui Molins acaba de publicar la seva primera novel·la, 'Els secrets de la badia', editat per Columna, i presentat aquest dilluns a la Casa del Llibre amb el periodista Antoni Bassas.

Com era l'escola d'Antoni Bassas, La Salle Gràcia?

(Glòria Barrete –CR) Va arribar a l'escola als inicis dels anys setanta i a La Salle Gràcia va ser on el periodista Antoni Bassas va intuir la seva vocació professional. Tenia uns quinze anys i els textos voluntaris que el germà Santiago Temprado els feia escriure els matins per llegir-los als companys van posar de manifest que Bassas tenia traça per això de l'escriptura.

Antoni Bassas: "El periodisme arrossega un dèficit de veritat"

(Glòria Barrete –CR) "Una de les decepcions de la vida és descobrir que els mitjans de comunicació no diuen la veritat". Amb aquesta dura afirmació va encetar la seva xerrada La Veritat en els mitjans de comunicació el periodista Antoni Bassas, dins el cicle de conferències sobre actualitat que organitzen els Caputxins de Catalunya.

L’Audir, 15 anys de diàleg interreligiós amb la gent

(Jordi Llisterri –CR) L’aportació principal de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós, l’AUDIR, ha estat promoure el diàleg entre entre la gent, persones de diverses confessions. La feina dels líders religiosos és important i necessària però també cal afavorir la trobada entre les persones. Aquesta és una de les idees que es va destacar aquest dijous al vespre en l’acte de celebració dels 15 anys de l’AUDIR.

"Moltes persones han de tornar a la casella de sortida perquè ho han perdut tot"

(Caritas Diocesana de Barcelona) 70 vegades 7, el llibre de les set dècades d’història de Càritas Diocesana de Barcelona que aquest dijous es va presentar als socis, donants i voluntaris, relata com moltes persones “han de tornar a la casella de sortida perquè ho han perdut tot”. Amb aquestes paraules, Carme Ferreiro va il·lustrar els seus gairebé 30 anys d’experiència com a treballadora social a Càritas.

Veure la fe