Vés al contingut

notícies relacionades

'La Peça', el projecte d'Escola Pia Igualada per apropar les extraescolars a joves vulnerables

(Glòria Barrete –CR) Música, dibuix, futbol, reforç d'anglès o de matemàtiques. Hi ha infinitat de possibilitats en les activitats extraescolars per a infants i joves, però sovint hi ha una cosa comuna en totes, són cares i moltes famílies no se les poden permetre. L'Escola Pia d'Igualada, junt amb el suport de Càritas Igualada i l'Ajuntament, ha posat en marxa des del novembre el projecte socioeducatiu 'La Peça'. Un espai extraescolar, dins l'escola, dirigit a infants i joves vulnerables.

El Camí de Calassanç: trepitjar la terra per implicar-se

(Laura Mor –CR/Moià) “Si una terra la trepitges, probablement t'inspira”. L'escolapi Aniol Noguera coordina el nou Camí de Calassanç. Són sis-cents quilòmetres des de Peralta de la Sal, a la Franja, fins arribar a Moià. Aquí Josep de Calassanç va fundar la primera Escola Pia de Catalunya. I és en aquest lloc emblemàtic on descobrim què proposen amb aquest itinerari que es troba en fase de disseny.

“No hauríem entrat mai a la vostra web i no crec que hi tornem”

(Jordi Llisterri CR) Ho explicaven així de clar dos joves a un grup de religiosos: “No hauríem entrat mai a la vostra de web i no crec que hi tornem a entrar; i si per casualitat hi tornen, és probable que la web estigui igual de la darrera vegada que hi entrar”.

Veure la fe