Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-sant-feliu-turquia-siria

Càritas Sant Feliu envia 12.000 € a Turquia i Síria per ajuda humanitària

CÀRITAS SANT FELIU | Des de l'esclat de l'emergència a Turquia i Síria, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat ha vehiculat diferents donatius. Ara, l'organització ha fet públic que ha fet un primer enviament de 12.000 € a la xarxa de Càritas Internacional que, a través de les Càritas presents al territori, està gestionant la resposta humanitària.

La parròquia de Santa Mònica recull ajuda humanitària per a Ucraïna

(Roger Vilaclara –CR) Piles i piles de caixes, furgonetes que arriben i marxen directes a Ucraïna i voluntaris que organitzen el material i els aliments que s’enviaran en els propers dies. Aquest és l’ambient que es viu a la parròquia de Santa Mònica, al número 9 de la Rambla de Barcelona, aquests dies on s’està recollint tota mena d’ajuda humanitària per enviar a Ucraïna.

"A Conakry cada dia es donen més casos de malalts i de morts per causa de l’ebola"

(Emilio Hernando –Salesians) Les tres comunitats salesianes de Guinea –Siguiri, Kankan, Conakry– estan preocupades i inquietes pel progrés de l’epidèmia hemorràgica del virus de l’ebola al país. En aquests moments ens trobem en una recrudescència de l’epidèmia en les zones urbanes i rurals. A Conakry cada dia es donen més casos de malalts/es i de morts/es per causa de l’ebola.

Veure la fe