Vés al contingut

notícies relacionades

fundacio-amaranta

SICAR s'integra a la Fundació Amaranta de les religioses adoratrius

SICAR | El programa d'atenció integral a víctimes de tràfic d'éssers humans Sicar, de les religioses adoratrius de Catalunya, passa a convertir-se en la nova delegació a Catalunya de la Fundació Amaranta, també de les mateixes religioses. Des del programa han explicat que aquest canvi oferirà seguretat, continuïtat i enfortirà el treball de Sicar.

Adoratrius denuncia traves d'entitats bancàries per garantir la inclusió financera

(Adoratrius) Les persones migrants i sol·licitants d’asil s’enfronten a innombrables traves en l’accés i el manteniment d’un compte bancari, a causa de les pràctiques dutes a terme per les entitats bancàries que incompleixen de manera reiterada la normativa actual. Així ho constaten les més de 300 incidències recollides per diverses organitzacions socials, entre elles Adoratrius.

Les adoratrius es doten d'eines per a la cura dels equips

(Sicar.cat) En el marc del sistema de qualitat i millora continuada, Projecte ESPERANZA i SICAR cat, tots dos projectes de les Adoratrius, treballen conjuntament des de març de 2019 en la implantació d'un sistema de protecció intern, que promogui els principis i pràctiques de manteniment d'un entorn segur.

SICAR cat denuncia que “l'esclavitud segueix vigent”

(Adoratrius) En el Dia Internacional de l’Abolició de l’Esclavitud, SICAR cat i Proyecto ESPERANZA, tots dos projectes de les Adoratrius, assenyalen que, tot i que l'esclavitud va ser la primera violació de Drets Humans que va suscitar una àmplia preocupació internacional, segueix, a dia d'avui, vigent i ha evolucionat cap a altres formes, com el treball forçat o el tràfic d'éssers humans (TEH), que inclou finalitats d'explotació

Les Adoratrius atenen 115 víctimes de tràfic de persones durant el confinament

(Adoratrius) El Projecte Esperanza - Adoratrius, que treballa des de l'any 1999 oferint un suport integral a les dones que han patit el Tràfic d'Éssers Humans, ha atès fins a desembre de 2019 a un total de 1120 dones de 70 nacionalitats.

L'equip interdisciplinari treballa des d'una perspectiva de drets humans i gènere, amb un enfocament d'intervenció centrat en la víctima, en el seu benestar i en la garantia dels seus drets, tal com estableix el marc normatiu internacional.

Veure la fe