Vés al contingut
Catalunya Religió

(Adoratrius) Amb el títol ‘Con fuerza regresé’, dones supervivents de tràfic de persones en procés de recuperació a SICAR cat han fet pública una cançó reivindicativa acompanyada d’un vídeo, en el marc de les celebracions del Dia de les Dones.

"Aquesta cançó ens ha permès expressar els nostres sentiments a través de la música, la pintura, la reflexió i les trobades entre nosaltres", explica una dona supervivent de tràfic de persones.

Aquesta iniciativa, que va sorgir al taller de gènere on usuàries i educadores socials treballen setmanalment diversos aspectes relacionats amb aquesta temàtica, ha suposat donar continuïtat a una activitat semblant que va tenir lloc el passat 25 de novembre, en què les dones van cantar de manera col·lectiva ‘Canción sin miedo‘, de Vivir Quintana.

Que les mateixes supervivents liderin aquest tipus d’activitats suposa per a elles "un gran pas en el seu camí cap a l’apoderament i reconèixer-se a elles mateixes com a impulsores d’aquells canvis que volen veure a la societat", expliquen des de SICAR cat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.