Vés al contingut

notícies relacionades

L'ACO mostra el treball reeixit de cinc entitats en favor de la dignitat

“Som gent petita que podem canviar el món” (ACO) L’Harmonia, ACIDH, La Sagrera es mou, Migra Studium i el Centre Educatiu i de Lleure El Bon Pastor treballen des de diferents àmbits per la dignitat de la persona, amb modèstia, però amb convicció: diuen que són gent petita, que són gotes dins un mar, però que poden canviar el món.

L’Acció Catòlica tanca el curs amb una celebració conjunta de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu

(CR) Els moviments d’Acció Catòlica dels bisbats de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu han tancat el curs amb una celebració conjunta. És la primera vegada que se celebra aquesta trobada, un espai per enfortir la relació entre els moviments especialitzats d’acció catòlica i dels tres bisbats que formaven l’arquebisbat barceloní fins fa deu anys. La trobada es fer el passat diumenge 15 de juny a la parròquia de Santa Madrona del Poble Sec convocada pel Consell d’Acció Catòlica de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors

Els moviments obrers cristians de Catalunya i Balears han elavorat com cada any un manifest de cara a l'1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores.

panoràmica

Veure la fe