Vés al contingut

notícies relacionades

pepe rodado

L'últim capellà obrer: “Els nous sacerdots desconeixen que existeixi aquesta opció”

AINA ARGUETA -CR | El Concili Vaticà II va reconèixer una forma de viure el Ministeri diferent de la que estava establerta: la possibilitat de ser capellà obrer. Un sacerdot, que està ordenat, però que escull treballar en una feina manual per relacionar-se amb la vivència del poble de forma directa. Parlem amb Pepe Rodado, l'últim capellà obrer en actiu de Catalunya, qui és consiliari general de l'Acció Obrera Catòlica (ACO), membre de l'Associació de Sacerdots del Padro i capellà acompanyant de diversos moviments de la Pastoral Obrera de Catalunya (POC). 
2023-10-12 08.30.05

L'ACO celebra 70 anys en un acte amb Teresa Forcades

ACO | Esperança i alegria han estat les notes distintives en la Jornada General que l’ACO ha celebrat aquest dijous, coincidint amb el 70 aniversari de la fundació d’aquest moviment de Pastoral Obrera i que ha reunit prop de 300 militants, amics i simpatitzants en el decurs del dia als Salesians Rocafort, de Barcelona.

aco-president-jordi-soriano

Jordi Soriano, nou president de l'Acció Catòlica Obrera

CR / ACO | La 69a Jornada General d'Acció Catòlica Obrera (ACO) ha escollit el militant Jordi Soriano com a president del moviment, que pren el relleu de Santi Boza. El Consell Extraordinari s'ha celebrat aquest dimecres als Salesians d’Horta de Barcelona. La trobada, sota el lema 'Un Consell que enamora. "Jo soc el camí, la veritat i la vida" (Jn 14,6)', ha comptat amb una participació de 300 militants i simpatitzants. El teòleg i consiliari, Jaume Fontbona, ha estat el ponent convidat.

aco-jornada-general

La militància d'Acció Catòlica Obrera decidirà el nou president en la propera jornada general

ACO | Jordi Cordero i Jordi Soriano, militants de les zones Vallès Occidental i Barcelona Nord, respectivament, han presentat candidatura a la presidència de l’Acció Catòlica Obrera (ACO) responent a la crida al relleu que va fer el president actual, Santi Boza, que arriba al final del seu mandat de quatre anys. Així, la militància de l'ACO decidirà el nou president a la propera Jornada General que tindrà lloc el 12 d'octubre. 

panoràmica

Veure la fe