Vés al contingut

notícies relacionades

Afecte i solidaritat de l'arquebisbat amb els afectats de Tarragona

(CR) L'arquebisbat de Tarragona ha emès un comunicat arran de l'explosió a l’empresa química IQOXE, al polígon d’indústries químiques situat al municipi de la Calonja.   En ell “l’arquebisbat de Tarragona expressa el seu sincer condol als familiars de les víctimes mortals i encomana a Déu les seves vides com també la prompta recuperació de la resta de ferits i afectats. En aquests moments de dolor manifestem el nostre afecte i solidaritat. Compteu amb la nostra pregària”.

150 espelmes a l'altar de la Sagrada Família en record de les víctimes dels Alps

(Jordi Llisterri -CR) Una processó protagonitzada pels alumnes de l'institut de Llinars del Vallès ha obert el funeral que s'ha celebrat aquest dilluns a la Basílica de la Sagrada Família per les víctimes de la tragèdia aèria dels Alps d'ara fa un mes. Els nois i noies catalans que havien compartit uns dies amb els alumnes alemanys morts de tornada a casa, han portat 150 espelmes que recordaven les 150 víctimes.

El bisbe Cortés visita els familiars de les víctimes dels Alps

(Bisbat de Sant Feliu) Aquest divendres al migdia, el bisbe Agustí Cortés s'ha acostat a saludar els familiars de les víctimes de nacionalitat espanyola de l'accident aeri de Germanwings a l'hotel Rey Don Jaime, de Castelldefels, on s'han albergat en els darrers dies. 

Els bisbes catalans expressen el dolor per les víctimes del vol a Düsseldorf

(CR) L'arquebisbe d'Urgell, Joan Enric Vives, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, són alguns del prelats que s'han sumat a les mostres de condol per l'accident de l'avió que ha causat 148 morts aquest dimecres. També el cardenal Lluís Martínez Sistach ha publicat una nota de condol.

Sistach per les víctimes del vol: "Preguem i donem consol i serenitat als familiars i amics"

(CR) El cardenal Lluís Martínez Sistach ha fet pública una nota aquest dimarts al migdia en la que "expressa el seu condol als familiars de les víctimes del greu accident del vol Barcelona-Düsseldorf" i "prega per l’etern descans dels morts" que s'han produït. 150 persones anaven en l'avió que s'ha estevellat als Alps, "entre les quals hi ha nombrosos diocesans de Barcelona", remarca l'arquebisbat.

Mor un seminarista de Barcelona en accident de moto

(CR) Marcos Pou, seminarista d'Introductori al seminari de Barcelona, va morir dissabte a la nit en accident de moto al centre de la ciutat. Marcos Pou, de 23 anys, havia estat fins ara el responsable de la secció d'universitaris del moviment Comunió i alliberament, i havia assistit com a tal a moltes reunions a la delegació de joventut. Just feia una setmana havia fet el pas d'entrar al Seminari i seguir la crida al sacerdoci.

panoràmica

Veure la fe