Vés al contingut

notícies relacionades

Quatre alumnes de l'Escola Pia guardonats amb premis de recerca

(Escola Pia) Tres alumnes de l’Escola Pia de Catalunya han estat guardonats als Premis de Recerca Jove 2016 del departament d’Empresa i Coneixement, mentre que un quart ha guanyat el premi Bonaplata 2016 de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya.

'Recosir un món que es trenca'. Reflexió de fi d'any de Cristianisme i Justícia

(Jesuïtes) Com és habitual, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia tanca l’any amb la publicació d’una reflexió. En aquesta ocasió ho fa alertant de la confrontació i la incapacitat de diàleg per afrontar els problemes, l’auge de l’extrema dreta a Europa i les conseqüències del conflictes bèl·lics per a la població civil.

2.000 participants en les activitats culturals de Catalonia Sacra

(Catalonia Sacra) Prop de 2.000 persones han participat en les 48 activitats culturals proposades per Catalonia Sacra l’any 2016 i que s’han estès per tots els bisbats amb seu a Catalunya. Això suposa un increment de participació d’un 15% respecte al curs anterior.

Omella diu que se sent “cridat a ser constructor de ponts”

(Ràdio Estel) L'arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, ha assegurat aquest dijous, en una entrevista a Ràdio Estel i al setmanari Catalunya Cristiana, que es considera compromès i “cridat a ser constructor de ponts” entre els diversos sectors de l'Església i de la societat.

Josep M. Esquirol: “La bondat és molt més fonda que el mal”

(Laura Mor –CR) “És una experiència d'ara: hi ha bondat, hi ha gent que estima i hi ha gent que estima molt. I la mirada ingènua veu que tot i que el mal és molt profund, el bé encara ho és més”. Aquesta és la visió de Déu del filòsof Josep M. Esquirol, tal com l'ha presentada aquest dissabte a la jornada 'Déu: filosofia i conversió'.

La Jornada de Museus i Patrimoni de l’Església homenatja els capellans erudits

(Museu de Solsona) Van ser hereus d’una tradició que, remuntant-se a l’Edat Mitjana i passant pels temps moderns, considerava la cultura com un dels camps d’acció natural de l’Església. I la IV Jornada de Museus i Patrimoni de l’Església a Catalunya els retrà homenatge. El divendres 25 de novembre el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona acollirà aquesta quarta edició.

La Seu d'Urgell, amfitriona de la desena trobada Taizé-Catalunya

(Bisbat d'Urgell) El proper dissabte 8 d'octubre La Seu d'Urgell acollirà la desena Trobada de grups de pregària de Taizé. Una convocatòria oberta a totes les generacions: grans i joves amics de Taizé s'hi trobaran per fer pregària i activitats de descoberta i reflexió. El període d’inscripció està obert.

Veure la fe