Vés al contingut

notícies relacionades

100 anys de Pax Romana: per una Església participativa i en defensa dels drets humans

(Alba Sabaté –CR) Era el juliol del 1921 quan un grup de joves estudiants universitaris catòlics de 23 països es reunien a Friburg (Suïssa). En un món encara sacsejat per la Primera Guerra Mundial, el seu objectiu era bastir ciments d’encontre i de pau entre els joves que havien lluitat en el conflicte. Es tractava de crear una xarxa d’estudiants universitaris al servei de l’evangelització i de la pau.

El germà Guillermo, amb 100 anys: “Cal treballar amb il·lusió amb el jovent”

(La Salle) La Salle Santa Coloma de Farners està de festa. El germà Guillermo ha fet 100 anys aquest divendres. La seva vida és un exemple de fidelitat, compromís i servei amb els joves, l’educació i també l’esport. Amb el nom de Laurentino Fernández, fa just un segle, va néixer en un poblet de Lleó (Barrios de Nistoso); era net del mestre del poble.

La Cripta de la Colònia Güell celebra cent anys

(CR/Bisbat de Sant Feliu) Fa cent anys que es va consagrar la Cripta de la Colònia Güell i aquest cap de setmana el bisbat de Sant Feliu proposa diferents actes per commemorar l'aniversari. Divendres, en el marc de Catalonia Sacra, convoquen una conferència sobre aquesta obra d'Antoni Gaudí i diumenge celebraran una eucaristia presidida pel bisbe Agustí Cortés. Les dues activitats tindran lloc a la mateixa cripta, a Santa Coloma de Cervelló.

panoràmica

Veure la fe