Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés organitza aquest divendres l’acte ‘Mirem més enllà’, una jornada temàtica que té com a objectiu conscienciar en matèria de consum responsable els monitors i responsables dels diversos centres d’esplai federats.

Amb aquesta jornada, el MCECC vol donar recursos als educadors dels seus centres per tal d’avançar en el camí del consum responsable, entenent que l’acte de consumir no només respon a la satisfacció d’una necessitat, sinó que implica una sèrie de processos econòmics, mediambientals i socials que sovint no coneixem i que cal tenir en compte.

La sessió comptarà amb la intervenció de Marc Pascual i Ullod, ambientòleg i membre de Colònies Jordi Turull, que serà l’encarregat d’explicar la importància d’adquirir uns hàbits de consum responsables i sostenibles. La xerrada convidarà a la reflexió sobre els hàbits de consum i explicarà on cal posar el focus i què s’ha de tenir en compte per avançar en aquest camí. En acabar la intervenció, la trobada continuarà amb tres tallers per debatre i donar nous recursos per continuar aprofundint en temes com aigua i energia, mobilitat, allotjament i econòmica o economia i producció.

Trobada telemàtica

Per primer cop, i a causa de la situació sanitària actual, des del MCECC s’ha decidit dur a terme la jornada de manera telemàtica, per tal de seguir les indicacions de les autoritats i, de manera responsable, no posar en risc ni els ponents ni els assistents. La sessió es podrà seguir a través de la plataforma Zoom. Les persones que s’inscriguin a la jornada rebran un correu amb les dades d’accés el dia abans.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.