Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Catedral de Barcelona) El proper dimecres 12 de desembre es reprèn el Cicle d’Orgue de la Catedral de Barcelona. Després de posposar el segon concert a causa de les restriccions al món de la cultura, a càrrec de l’organista Mar Vaqué, el cicle dirigit per Juan de la Rubia torna amb un recital especial amb un duet format per l’organista Hèctor París i el trompetista Giuseppe di Natale.

El programa que es podrà escoltar el proper Dimecres Estarà Format Per obres de Johann Sebastian Bach, Vivaldi, Haendel, Arutiunian, Mendelssohn Bartholdy, Vavílov, Morricone, Giuseppe Di Natale i Hèctor París

L’orgue de la Catedral de Barcelona és un dels més importants de Catalunya. Va ser construït al segle XVI, i després de diverses reformes va ser restaurat l’any 1994 per l’orguener Gabriel Blancafort. Té 57 registres repartits en quatre teclats i pedal. Gràcies al seu tamany i les seves possibilitats, permet la interpretació de repertori de diferents èpoques i estils, tots ells presents en aquest cicle d’orgue, amb organistes de gran renom de diferents procedències i generacions.

El proper concert, que serà el dimecres 20 de gener de 2021 també a les 20.00 hores, anirà a càrrec de Juan María Pedrero, professor d’orgue al Conservatori de Granada. 

Tots els concerts es duran a terme seguint les mesures preventives de la Covid19 amb circuits d'entrada i sortida diferenciats, ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat entre bancs. Així mateix, tot i mantenir l’entrada lliure es demanarà al públic una aportació mitjançant taquilla inversa per tal de col·laborar amb les despeses del Cicle.