Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) L'associació Amics de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera ha anunciat que es busquen nous ermitans per a la seva ermita, a les Borges Blanques del Camp. Per aquest motiu, s'ha obert el termini de presentació de candidatures fins al dijous 18 de novembre. 

La família que ocupi, finalment, aquesta plaça ha de complir un conjunt de condicions, entre les quals residir dia i nit a l’ermita, ajudar amb la preparació dels actes religiosos o culturals que s’hi organitzin o tenir l’entorn i el santuari net i arranjat. Per part de l’entitat s’ofereix l’estada gratuïta a la casa, exceptuant l’electricitat que va a càrrec de les persones que l’ocupin, i la possibilitat d’explotar la zona de bar de que disposa l’espai.

Aquelles famílies interessades en poder optar a la plaça poden omplir el formulari que s’ha habilitat.

Torna la Mare de Déu a la seva ermita

Precisament diumenge 17 d'octubre, les Borges del Camp ha celebrat el retorn de la Mare de Déu de la Riera al seu santuari, després de nou dies de pregària amb la Novena. La celebració, presidida pel rector, Vicenç Ribas, i pel diaca Estanislau Figuerola, ha començat a l’església parroquial amb el res del darrer dia de novena. Del temple ha sortit la processó que ha recorregut els carrers de la vila fins a arribar a l’ermita, on s'ha celebrat la missa a la plaça del Santuari amb la participació dels nens i nenes de catequesi.

Enguany, la Novena organitzada pels Amics de l’Ermita ha comptat, cada dia, amb la celebració de l’eucaristia i la predicació d’un prevere de l’arxidiòcesi. La Novena va començar el dissabte dia 9 d’octubre amb Joan Antoni Cedó i la resta de dies ha comptat amb la predicació dels preveres Enric Mateu, Antoni Pérez, Albert Fortuny, Joan Àguila, Rafael Serra i Ignasi Olivé.