Vés al contingut
Catalunya Religió

(Obra Social Sant Joan de Déu) Fem un món millor, fem un món diferent! és el títol del projecte de micromecenatge a favor de la construcció del nou Hospital de Dia de l'Hospital Sant Joan de Déu.  El fotògraf Mario López col·labora en el projecte cedint 26 imatges per a mòbil, tablet i ordinador a www.implica-t.org. El repte: aconseguir 1.500€ abans del 22 de març 2015!

Totes les persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària poden fer el seu donatiu online a través de la plataforma.

La captació final es destinarà a la construcció del nou Hospital de Dia de l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu. L’Hospital de Dia ofereix als infants que necessiten tractaments ambulatoris llargs i reiteratius però a temps parcial, l’oportunitat de tornar a casa per fer la seva vida el més normalitzada possible, sense desvincular-se del seu entorn familiar, social i educatiu. Aquesta unitat s’utilitza especialment durant els tractaments de quimioteràpia, encara que també per a altres malalties no oncològiques.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.