Vés al contingut

notícies relacionades

A Riudoms són més forts que el llamp

(Laura Mor –CR) “Gent del Camp, gent del llamp”, diu la dita popular. Parla del caràcter i l'empenta dels habitants del camp de Tarragona per remuntar situacions imprevistes. Com en el cas dels parroquians de Riudoms. Vuit mesos després d'arreglar les campanes perquè tornessin a sonar, un llamp va provocar desperfectes a tota l'església per valor de 50.000 euros. Campanar inclòs. Aquest dilluns han engegat una campanya de micromecenatge amb el lema '+ forts que el llamp'.

Vols apadrinar un llibre de la Biblioteca Episcopal de Barcelona?

(CR) La Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona (BPEB) o Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona és la biblioteca conservada més antiga de la ciutat. Fundada el 1772, conserva considerables col·leccions de fons antics i moderns, sobretot rellevant en teologia, ciències eclesiàstiques i humanitats, amb un total de 360.000 volums.

La Fundació Salut Alta posa l’acompanyament socioeducatiu al centre

(Fundació Salut Alta) Des d'aquest dimecres i fins a finals de mes, la Fundació Salut Alta se suma un any més al moviment #GivingTuesday. L'entitat proposa una campanya de microdonacions amb l’objectiu d’aconseguir 3.000 euros per fer créixer un espai essencial a la Fundació: l’espai per acompanyar.

S'engega un projecte de micromecenatge pel nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu

(Obra Social Sant Joan de Déu) Fem un món millor, fem un món diferent! és el títol del projecte de micromecenatge a favor de la construcció del nou Hospital de Dia de l'Hospital Sant Joan de Déu.  El fotògraf Mario López col·labora en el projecte cedint 26 imatges per a mòbil, tablet i ordinador a www.implica-t.org.

Veure la fe