Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas Diocesana de Lleida) El passat dia 8 de juliol l’empresa Troballes va rebre la visita dels tècnics del Departament de Justícia de la Generalitat que gestionen les mesures penals alternatives. Al llarg de l’any, vora de 50 persones fan els seus serveis en bé de la comunitat a l’empresa d’inserció Troballes, tasca que l’empresa porta realitzant des de l’any 2002.

Els tècnics del Departament de Justícia, que van fer la visita al centre per tal de veure la tasca i el lloc on estan realitzant els treball els penats. Van estar encantats de veure el bon ambient que existeix a Troballes i el treball que realitzen les persones penades acompanyades pels tècnics.

El director de la Fundació Jaume Rubió i Rubió va explicar als tècnics les dificultats per dur a terme aquesta tasca i va proposar diverses millores al servei relacionades amb la coordinació entre l’administració i l’entitat. Des de l’empresa, valoren molt positivament la visita i esperen poder ajudar a rehabilitar persones per a la societat.