Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Parròquia del Patriarca Abraham) El Centre ecumènic i interreligiós Abraham va ser durant els Joc Olímpics de Barcelona 92, un dels nous edificis més emblemàtics de la Vila Olímpica. La seva original arquitectura obra de Josep Benedito i Rovira, plena de simbolisme i innovadora en les seves línies i en la lluminositat del Temple, ofereixen un acollidor ambient d'espiritualitat i de celebració.

Aquí s'hi van oferir als atletes els serveis religiosos de les diverses confessions, i posteriorment, al desembre del 1992, es va celebrar la primera missa ja com a Parròquia del Patriarca Abraham de la Diòcesi de Barcelona.

Per tant la Parròquia del Pare Abraham commemora enguany els seus primers 25 anys. La parròquia ha organitzat diverses activitats per aquest diumenge 3 de desembre

El Temple restarà obert a partir de les 10,15 h. i s'hi projectaran imatges i s'explicarà el significat dels seus elements simbòlics, des de la forma de la nau fins al gran retaule, obra de l'escultor Riera i Aragó.

La Missa a les 11h. serà presidida per mossèn Salvador Pié, que havia estat un dels responsables en el disseny del temple i dels serveis religiosos durant els Jocs, l'acompanyaran els diversos rectors i preveres que han treballat a la parròquia en aquest 25 anys.

En finalitzar la celebració eucarística, hi haurà una festa popular amb la presència dels gegants del Poble Nou.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.