Vés al contingut
Catalunya Religió

(Glòria Barrete –CR) Acollirien algú sense preguntes, sense reticències, sense esperar res a canvi i sense miraments? Aquesta és una de les qüestions que apareixen de fons en el llibre ‘Cançó de la plana’, del novel·lista Kent Haruf i que s’ha comentat en la darrera sessió del club de lectura de Catalunya Religió ‘Amb fe de llibres’.

I és que Cançó de la plana és una novel·la que “parla d’una vida senzilla”, d’un anar fent sobre la marxa, “d’una solidaritat col·lectiva sense grans artificis” i d’una comunitat, la del poble fictici de Holt, que fa de la quotidianitat de les coses una obra magna.

► Podeu recuperar la conversa aquí.

Haruf és capaç de narrar amb senzillesa i aparent simplicitat “la vida quotidiana, amb ensurts i sorpreses, pròpies de l’ésser humà”. Malgrat els entrebancs, a Cançó de la plana Haruf exemplifica “com la vida s’ha d’entomar tal com ve”.

La propera sessió del club de lectura se celebrarà el dimarts 5 d'abril a les 18h. comentant el llibre La llarga caminada, via online. Cal inscripció prèvia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.