Vés al contingut
Per Jordi Llisterri i Boix .

Finalment avui podeu començar a veure una mica més el que és CatalunyaReligió.cat.

Els lectors fidels i persistents haureu vist els darrers dies força moviment amunt i avall en el portal. Més del que esperàvem fins a poder visualitzar la versió que veieu ara. Ens queda polir alguns detalls i encara no hi és tot. Però aquest és l’esquelet sobre el que anirem bastint els nous continguts que incorporarem les properes setmanes. Probablement això també demanarà alguna altra sacsejada, sobretot si hem de fer un canvi de servidor, que no està responent de la manera que us mereixeu els lectors.

Però, finalment, la tecnologia no pot fer res contra les idees que motiven aquest portal. Tecnologia que cal anar domesticant per posar-la al vostre servei.

Així, avui podem presentar més clarament els punts de partida i els objectius d’aquest portal. I sobretot, les entitats i persones que ho han fet possible. En l’amistosa i reduïda tertúlia de cafè en la que va néixer CatalunyaReligió.cat, poc es podia imaginar que en menys d’un any s’aconseguiria fer-ho possible amb la complicitat i el suport de les institucions que el patrocinen. Per la quantitat i per la representativitat que tenen. Gràcies per aquesta confiança.

Aquest suport és una mostra més d’un dels principis claus de CatalunyaReligió.cat: venim a sumar.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.