Vés al contingut

Els propers 21 i 22 de Maig d'enguany tindrà lloc a Terrassa l'Aplec de l'Esperit amb el lema "Amb vosaltres cada dia", del qual podeu tenir tota la informació en el seu blog.

aplec2010.jpg

Previ a l'esdeveniment, amb el títol “Sons amb esperit d’Aplec”, el pròxim divendres 14 de maig, a partir de les 21.00 hores, se celebrarà un concert d’agraïment a tots aquells que estan fent possible l’organització de l’Aplec de l’Esperit que es viuràa Terrassa en 22 de maig. El concert es farà al Centre Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340).

El concert comptarà amb les actuacións de “Junges ensemble Leonhasdkirsche" de Reutlingen (Alemanya), que faran un repertori de cançons d’orquestra alemanyes, i de la Coral de l'Escola de Música Municipal "Victòria dels Àngels" de Sant Cugat del Vallès, que interpretaran cançons del musical “El Fantasma de l’Òpera”. Al final, les dues Corals interpretaran conjuntament dues peces inèdites composades per a l’Aplec de l’Esperit.

Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden aconseguir a les taquilles del centre cultural o per internet a www.fundacioct.es.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.