Vés al contingut

(Eloi Aran). El passat cap de setmana va tenir lloc la trobada de monitors i professors de les escoles de la Companyia de Maria d'Espanya responsables de la dinamització dels Grups Lestonnac. Mentre els monitors van participar d'una formació a mida realitzada per la Fundació Pere Tarrés, una seixantena de professors van comptar amb un pla de formació dissenyat pel responsable de pastoral de l'orde, Josep Maria Nonay, que va comptar amb la meva ponència i la de la religiosa Claustre Solé, el dissabte pel matí, i una visita a la Basílica de la Sagrada Família el dissabte per la tarda.

La meva ponència es va basar en una mena de "teologia fonamental" de caràcter comunicatiu o pastoral, a saber, transmetre en un clima de proximitat aquelles idees de fons que m'acompanyen en la meva tasca pastoral a l'escola. Donat el caràcter fragmentat del temari, vaig resoldre fer una presentació amb el prezi a mode de "retaule pastoral" que us adjunto en el post.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.