Vés al contingut

(Info SIJ) La publicació Quaderns de Pastoral edita un nou número, el 221, basat en la pastoral de joventut amb motiu de la celebració de la Jornada Mundial de la Joventut a Madrid. La revista parteix d’una conversa informal entre alguns delegats de joventut i membres del SIJ. Aquesta conversa ha estat reproduïda i complementada per uns articles en profunditat sobre temes tractats durant la mateixa trobada.
El número també compta amb la carta de Pasqua que, tradicionalment, el bisbe de Girona i bisbe encarregat de la Pastoral de Joventut de la CET, Mons. Francesc Pardo, adreça als seus joves i amb un seguit de monografies que reflecteixen la realitat quotidiana dels qui dediquen moltes hores als joves a partir d’institucions docents.

Quaderns de Pastoral és una publicació del Centre d’Estudis Pastorals trimestral basada en la reflexió, crònica i experiències de la vida religiosa de les comunitats cristianes en l'àmbit de les diòcesis de parla catalana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.