Vés al contingut

Ja ha sortit publicat el nº117 del butlletí de la plana web universitaties.net, el portal dirigit des de la elegació de pastoral universitària de Barcelona. Hi trobem les segúents informacions que poden resultar d'interés:

Avui comença el curs Salut i espiritualitat: cos, ànima i esperit. Naturopatia des del cristianisme, la nova proposta del CCU on el teòleg i naturòpata alemany Ragnar Stechel ens ensenyarà, al llarg de 4 sessions, a trobar el benestar personal a través del cos i de la ment. Universitaties.net ha parlat amb ell perquè ens expliqui en què consistirà el curs i quina importància té la naturopatia en la nostra vida quotidiana. Si vol assistir al curs, que tindrà lloc els dijous 27 de maig, 3, 10 i 17 de juny, de 19 a 20.30 h. al c/Villarroel, 81 de Barcelona, inscriu-te a través del nostre formulari online o trucant al 93 487 63 63.

El passat 15 de maig vam lliurar el Xè Premi Edith Stein i vam celebrar el concert del clausura del XIIIè Cicle de Cors Universitaris al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Gràcies a tots per la vostra assistència!

Peio Sánchez ens proposa dues estrenes cinematogràfiques: El pequeño Nicolás, una comèdia del director Laurent Tirard, i Des hommes et des dieux, guardonada pel Jurat ecumènic del Festival de Cannes. També us proposem La última cima, un documental sobre Pablo Domínguez, un sacerdot madrileny que va morir el 2009.

Us proposem també l´última sessió del curs Grans mestres espirituals, que tindrà lloc el proper divendres 4 de juny, de 20 a 22h., al Centre Edith Stein (València, 244, 3r, Barcelona). Després de tot un curs trobant-nos mensualment per aprendre a meditar i pregar a partir de textos de grans mestres espirituals, ens trobarem per última vegada el divendres per parlar de Sant Benet. Per a més informació ens podeu escriure al correu laura@dpuniversitaria.org o trucar-nos al 93 487 63 63. Us hi esperem a tots!

La paradoxa del professor universitari catòlic: Recuperem aquest article del Dr. Albert Florensa i el Dr. José Sols amb motiu de la propera Trobada de professors universitaris, investigadors i professionals catòlics que tindrà lloc del 16 al 18 de juny a Barcelona.

Javier Velasco ens explica què diuen les paràboles sobre el Regne del Senyor a El Reino de Dios es como un grano de mostaza. I Josep Mª Solà ens comenta la lectura d´aquest diumenge a Un cop justificats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.