Vés al contingut

Aquest diumenge el grup Kairoi presenta el seu nou disc amb un concert a Barcelona. El nou treball és “Caminant”, editat amb motiu del centenari de la presència marista al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Kairoi ja té 24 àlbums editats i és un grup de referència en la música cristiana promocionat pels germans maristes. CatalunyaReligió.cat regalarà 10 entrades als seus lectors.
Karoi presenta aquest nou treball com una manera de reflectir el pas de molts homes i dones per les Avellanes que s’han deixat seduir per l’Evangeli. També recull l’experiència viscuda pels seus fundadors del grup i dels molts dels qui n’han format part del grup al llarg de 30 anys de vida.
Kairoi va néixer el 1979 d’un grup de germans maristes i seglars que decideixen unir els seus esforços, somnis i composicions per tal de transmetre la vida com ells la senten. Ja des dels primers anys, les cançons de Kairoi van anar arrelant en moltes comunitats cristianes i el grup va esdevenir un dels màxims referents dins del panorama de la música cristiana. També han arribat de manera singular als joves.
Les actuacions de Kairoi sempre han anat lligades a grups de vida cristiana, grups alternatius, ONG i col·lectius que denuncien les desigualtats socials. El grup ha actuat a tot l'estat espanyol i a diversos països de Llatinoamèrica com Paraguai, Xile, Argentina, Guatemala, Hondures, El Salvador o Nicaragua.
El concert de presentació a Barcelona del nou disc serà aquest diumenge 30 de maig a les 19 h. als Maristes La Immaculada (c/ València 370. Barcelona). A la web de Kairoi podeu descarregar-vos les cançons i el llibret en català i en castellà.
Per animar-vos a assistir-hi i a convidar-hi més amics, Kairoi ha posat a disposició de CatalunyaReligió.cat 10 entrades per regalar als seus lectors. Les entrades seran per les cinc primeres persones que contestin correctament una pregunta de l’enquesta sobre Kairoi. La podreu contestar a partir de les 20h. d’aquest dijous. Els cinc primers a contestar correctament tindran dues entrades gratuïtes i els guanyadors rebran un correu electrònic divendres al matí. Recordeu que per votar a l’enquesta cal ser usuari registrat del portal.
Els qui no us vulgueu quedar sense entrades aquí trobareu com adquirir-les.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.