Vés al contingut

(Blog 3ambTU). El grup musical 3ambTU comunica una nova etapa per aquest curs: "El nostre germà Toni Torrelles ha marxat a viure a França i és per això que 3AMBTU enceta una nova etapa intentant suplir l'absència d'en Toni de la millor manera possible. Així doncs na Ester Rufas s'incorpora al projecte per continuar oferint les propostes de pregaries a traves de la música i de concerts de 3AMBTU."

3ambTu són:

Esther Rufas. Educadora social i llic. en antropologia Social i Cultural. Durant forces anys, coordinadora de grups de joves de parròquia a Gavà i professora del departament de pedagogia de la fe de la fundació Pere Tarrés. Actualment coordinadora d'un casal municipal de gent gran. Estudiant de cant modern a l'escola Arts de Begues.

Sergi Paramès. Educador de discapacitats en una escola d'ensenyament adaptat. Professor del departament de pedagogia de la fe de la fundació Pere Tarrés. Membre del equip general d'espiritualitat i fe de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Estudia Ciències religioses a l'ISCREB.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.