Vés al contingut

(Universitaties) El passat divendres 29 de desembre a les 19h va haver-hi una reunió general per a tots aquells voluntaris que participen en la Campanya de recollida de joguines i obsequis per a la gent gran Reis per a Tothom que organitza conjuntament el Centre Cristià dels Universitaris amb Càritas en col·laboració amb Radio Estel, el Museu Diocesà i l’associació Rotarac Diagonal.La tasca dels voluntaris és fonamental per a sostenir la campanya. S’hi pot col·laborar de múltiples maneres: en la feina de selecció, distribució i empaquetament de joguines; recaptant caixes de cartró per fer les comandes; ajudant en el transport, etc. I també es pot participar en múltiples modalitats: de manera puntual algun dia o dies que vagin bé o assumint algun compromís de col·laboració setmanal.
Si vols aportar el teu granet de sorra, vine a la reunió del divendres 29 a les 19h. a la seu del centre Cristià dels Universitaris, C/Villarroel 81 baixos i t’informarem de què pots fer i com ens organitzarem.
S’hi podrà participar com a voluntari/a a partir del dia 2 de desembre i fins al 30 de desembre.
Informació a: campanyareisccu@gmail.com i 670726086 o bé 933233368

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.