Vés al contingut

[HOMILIA DG-PQ-C05 (Jn 13,31-35)]

manament nou 1.jpg

Jesús ens dóna un manament nou, inèdit, una primícia absoluta en això dels manaments. I és que estem acostumats als deu manaments, als codis ètics, als drets humans, a les normes de conducta i als manuals de bona educació. És així com funcionen les societats humanes, no només amb regles i normes que obliguen per defecte, sinó també amb manaments que orienten els esperits cap a un horitzó més alt i més noble. (seguir llegint)

L'AMBÓ neix d'un grup de persones de Lleida, que volen trobar-se un cop a la setmana per escoltar, pregar i compartir la lectura de l’Evangeli que es proclama a l’eucaristia del diumenge. L’Ambó està obert a tothom que ho desitgi, especialment universitaris i joves professionals, i cadascú decideix amb quina freqüència vol o pot participar. No es tracta de "treure l'entrellat" del text, sinó de deixar-nos interpel·lar per la Paraula de Déu, adreçada a les nostres vides.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.