Vés al contingut

Carla Viñas, de l’escola Pare Coll de Vic, i Gil Torné, de l’escola Pia d’Igualada, centres educatius que formen part de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), són els representants catalans a la YouthCORE, la conferència Jove sobre Medi Ambient de les Regions d’Europa (Environmental Conference of the Regions of Europe, ENCORE), que va tenir lloc a Burg Schwaneck (Munich) dels dies 11 a 16 de maig.

La YouthCORE s’organitza els dies previs a l’ENCORE, la conferència de Ministres de Medi Ambient de les regions d’Europa, que se celebra cada dos anys amb l’objecte de debatre solucions per als temes ambientals, intercanviar experiències i trobar sinergies entre regions. A la YouthCORE 2014 hi han participat 39 joves de 17 regions de 9 països: Alemanya, Àustria, Dinamarca, Finlàndia, Holanda, Polònia, Suècia, Suïssa i Catalunya.

Durant la seva estada, els joves europeus han tingut l’oportunitat de reunir-se amb el Ministre de Medi Ambient de Baviera i, tal com relaten des de Munic, “estem gaudint d’una experiència única i irrepetible. Tenim l’oportunitat de debatre temàtiques ambientals amb joves d’arreu d’Europa i estem segurs que n’aprendrem molt de cara al futur”.

Més informació: encore2014youthconference.tumblr.com/about-encore

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.