Vés al contingut

Imatge eliminada.

El Col·legi Sant Josep de les Carmelites Missioneres, ubicat al bell mig del barri de la Vila de Gràcia, a Barcelona, celebra aquest 2014 el 135è aniversari. Tota una trajectòria educativa dedicada a la difusió dels valors de la senzillesa, l’alegria, la solidaritat, la justícia i la pau, una acció que ha estat fruit de les aportacions de tots els educadors, religioses i laics en missió compartida.

Avui s’eduquen a l’escola uns 350 alumnes, des de la Llar d’Infants fins a l’ESO, en un entorn familiar, on el tracte és proper i l'atenció individualitzada. “Ens proposem que els nostres alumnes assoleixin un bon nivell d'aprenentatge, tinguin iniciativa, criteri propi i esdevinguin persones compromeses en la construcció d’un món més just i solidari”.

“Tenim la voluntat de projectar-nos cap al futur cercant una constant renovació per respondre a les necessitats canviants de la societat”.

“Durant la festa patronal de l’escola, alumnes, germanes i professors vàrem fer present a l’Eucaristia la commemoració. Properament també, a l’entorn d’un sopar de germanor, la comunitat educativa del Col·legi s’aplegarà per festejar aquesta celebració.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.